Cautare dupa: macbook

SC NOUMAX SRL

Vanzari: 0733.888.030
Service: 0733.888.031
www.noumax.ro, office@noumax.ro

Total: 0 lei
English
 

MacBook Air

MacBook Air are procesoare Intel Core de a patra generație, plăci grafice uimitoare, baterie pentru toată ziua, stocare flash ultrarapidă și aplicații încorporate grozave.

NoutatiPreturi


MacBook Pro

MacBook Pro concentreaza o mare forta intr-un spatiu deloc mare. Proiectantii si inginerii de la Apple au regandit fiecare detaliu al fiecarei componente interne, pentru a maximiza performanta si a minimaliza dimensiunea.

NoutatiPreturi


iMac

iMac are un ecran panoramic superb, procesoare Intel puternice, grafică ultrarapidă și multe altele. Totul într-o carcasă incredibil de subțire, cu marginea de doar 5 mm.

NoutatiPreturi


iMac Retina 5K

Cu 14,7 milioane de pixeli, noul iMac cu ecran Retina 5K este cel mai puternic iMac de până acum, cu procesor Intel quad-core de ultimă generație, cea mai nouă placă grafică AMD, Fusion Drive și aplicații extraordinare încorporate.

NoutatiPreturi


Mac Pro

Dual GPU de clasă stație de lucru. Procesor de ultimă generație. Stocare flash de ultimă generație. Memorie ultrarapidă. Capacități de expansiune fără precedent. Într-un design nou, revoluționar, cum nu ai mai văzut la un computer.

NoutatiPreturi


Mac mini

Mac mini are acum procesoare Intel Core de a patra generație, performanță grafică sporită și capacitate pentru rețea wireless 802.11ac ultra-rapidă. Include două porturi Thunderbolt 2, aplicații extraordinare încorporate și OS X Yosemite.

NoutatiPreturi


Informatii utile