iMac Pro - Profesionistii la putere.Profesioniștii iubesc iMac. Așa că atunci când ne-au cerut să le construim un iMac bestial, am acceptat provocarea. Și am depășit orice așteptări, creând un iMac care uimește cu cele mai tari caracteristici stație de lucru de pe un Mac. Grafică, procesoare, stocare, memorie, I/O, totul e la maximum. Și am reușit această performanță fără să adăugăm un milimetru la designul său emblematic all-in-one. De la editori video, animatori 3D, muzicieni și programatori la oameni de știință, toți își pot face treaba acum mai bine ca niciodată. Așa că fă cunoștință cu iMac Pro. Un computer absolut colosal, cum nici n-ai visat vreodată.

18 nuclee într-un iMac. Și nu, nu e o greșeală de tipar.

Un iMac cu 8 nuclee este deja remarcabil. Dar un iMac cu până la 18 nuclee este o creatură complet diferită. Iar când în ecuație intră și Turbo Boost cu viteze de până la 4,5 GHz, iMac Pro are puterea și flexibilitatea de a echilibra procesare multicore superbă cu performanță excelentă single-thread. Așa că fie că randezi fișiere, editezi videoclipuri 4K, creezi efecte audio în timp real sau elaborezi următoarea ta aplicație de cinci stele, totul se face la viteze fulgerătoare. Ceea ce dovedește, încă o dată, că unde-s mulți, puterea crește.

Procesor Xeon cu 8, 10 sau 18 nuclee
Turbo Boost de până la 4,5 GHz
Până la 42 MB de memorie cache

Grafică Vega. E frumoasă bestia.

Când ne-am gândit la ce vrem să facă acest iMac, a fost clar că doar un singur cip grafic s-ar potrivi – dar acel cip încă nu exista. Așa că odată cu iMac Pro debutează unul nou. Radeon Pro Vega este de peste trei ori mai rapid decât orice GPU anterior de pe iMac, oferind puterea unui card grafic dual într-un singur cip. Toate acestea înseamnă o rată a cadrelor mai mare pentru VR, randare 3D în timp real, mai multe efecte speciale realiste și jocuri la configurări maxime. Este motivul pentru care iMac Pro este putere în stare pură.
HBM2 înlocuiește VRAM-ul extern, așa că GPU-ul poate colecta date la până la 400 GB/s.


Radeon Pro Vega
11 teraflopi precizie simplă
22 teraflopi semiprecizie
8 GB sau 16 GB de memorie cu lățime de bandă înaltă

Lățimea de bandă a memoriei de 400 GB/s


Mai multă memorie pentru proiecte masive.

iMac Pro are loc pentru impresionant de multă memorie – până la 128 GB. Așa că poți să vizualizezi, să simulezi și să randezi modele 3D uriașe. Creează medii de testare multiple pentru dezvoltarea inter-platforme. Păstrează deschise numeroase aplicații în același timp. Și treci ca vântul prin sarcinile care implică fluxuri intense de informație.

Până la 128 GB de
memorie DDR4 ECC la 2666 MHz


Stocare superperformantă.
Se încarcă mai repede. Se lansează mai repede.


Stocarea flash integrală de până la 4 TB îți permite să lucrezi cu proiecte mari 4K și HD indiferent de codec. Iar datorită ratei de transfer de până la 3 GB/s, încărcarea fișierelor de mari dimensiuni și lansarea aplicațiilor sunt mai rapide ca niciodată. Vrei să vezi cât de rapid? Vrei să vezi încă o dată?

Până la 4 TB stocare SSD
Rată de trannsfer de 3 GB/s


Conexiuni serioase pentru muncă serioasă.

După cum te-ai aștepta de la un computer profesional, există numeroase porturi de mare viteză pentru a crea o stație de lucru de înaltă performanță. Pentru început, ai 3 porturi Thunderbolt, așa că poți conecta două monitoare 5K – pentru un total năucitor de 44 de milioane de pixeli – și transfera date la o viteză fulgerătoare de 40 GB/s. Și există ceva la care probabil nu te-ai aștepta de la un iMac: Ethernet de 10 GB. Așa că partajarea fișierelor tale între desktopuri sau folosirea unei stocări în rețea de înaltă performanță este de până la de 10 ori mai rapidă.

Patru porturi Thunderbolt 3 (USB‑C)
Până la 44 de milioane de pixeli
Ethernet de 10 GB

Compatibil și cu vitezele standard Nbase-T de 1 Gb, 2,5 Gb și 5 Gb.


Ecran Retina 5K. Ține-te bine. Pixelii se dau în spectacol.

Se înțelege de la sine: dacă e vorba de un iMac, va avea un super ecran. Iar iMac Pro nu dezamăgește. De fapt, ecranul său de 27 de inchi este cel mai bun de până acum, cu o luminozitate uimitoare de 500 niți pe cei 14,7 milioane de pixeli ai săi. Împreună cu gama cromatică P3 și suportul pentru peste un miliard de culori, iMac Pro oferă imagini realiste spectaculoase.

500 niți
43% mai luminos
Un miliard de culori

Suport pentru cuantizare spațială și temporală de 10 biți.

Management termic avansat. Super cool.

Performanța necesită putere, iar puterea generează căldură. Pentru a o gestiona, am reproiectat complet arhitectura termică a iMac Pro cu ventilatoare duale inovatoare, un disipator termic uriaș și o zonă de ventilație suplimentară. Rezultatul? Un flux de aer cu aproape 75% mai puternic și o creștere cu 80% a capacității termice a sistemului. De aceea, iMac Pro este capabil să proceseze 500 de wați – cu 67% mai mult decât iMac-ul anterior – și să nu se supraîncălzească.

Difuzoare complet noi. De acum te vor asculta toți.

iMac Pro e la fel de epic pentru urechile tale, cât și pentru ochii tăi. Difuzoarele sale stereo îmbunătățite oferă răspuns de frecvență largă, bas profund și mai mult volum. Așa că vei putea să auzi multi-efecte, sunete eșantionate, percuție, totul cu o fidelitate remarcabilă.

Și accesoriile au partea lor întunecată.

Perechea perfectă pentru iMac Pro, aceste accesorii noi de culoare gri stelar sunt wireless, reîncărcabile și nu au arătat niciodată atât de bine. Noua Magic Keyboard are tastatură numerică și vine la alegere cu Magic Mouse 2 sau Magic Trackpad 2.

Verifica disponibilitate: noumax.ro/iMacPro


Newsletter
Testimoniale clienti