iPhone X - Priveste direct in viitoriPhone X are un design complet din sticlă, cu ecran Super Retina HD de 5,8 inchi, cu HDR și True Tone. Proiectat cu cea mai rezistentă sticlă văzută vreodată la un smartphone și o bandă-contur din oțel inoxidabil chirurgical. Se încarcă wireless. Rezistent la apă și praf. Camere duale de 12 MP cu stabilizare optică duală a imaginii pentru fotografii grozave în condiții de luminozitate scăzută. Cameră TrueDepth cu selfie-uri Portret și noua funcție Iluminare Portret.4 Recunoaștere facială avansată, care deblochează în siguranță iPhone X dintr-o simplă privire. Dotat cu A11 Bionic, cel mai puternic și mai inteligent cip văzut vreodată la un smartphone. Compatibil cu realitatea augmentată în jocuri și aplicații.

Design și ecran
Ecran cât vezi cu ochii.

Ecran Super Retina
La iPhone X, dispozitivul este ecranul. Un ecran Super Retina de 5,8 inchi complet nou, care încape perfect în mână și îți încântă ochii.

Tehnologie inovatoare
Ecranul e construit folosind tehnici și tehnologii noi, ce permit afișajului să urmărească perfect curbele telefonului până la marginile elegant rotunjite.

OLED conceput pentru iPhone X
Primul ecran OLED care se ridică la standardele iPhone, prezintă culori clare și uimitoare, negru autentic, luminozitate spectaculoasă și o rată de contrast de 1.000.000:1.

Cameră TrueDepth
Un spațiu minuscul găzduiește unele dintre cele mai sofisticate tehnologii pe care le-am dezvoltat vreodată, inclusiv camere și senzori ce permit Face ID.

Design complet nou
Cea mai rezistentă sticlă văzută vreodată la un smartphone, atât pe partea din față, cât și pe spate. Oțel inoxidabil chirurgical. Încărcare wireless. Rezistență la apă și praf.

Gesturi intuitive
Gesturile familiare fac din navigare o experiență naturală și intuitivă. În loc să apeși pe un buton, o singură glisare pe care o faci oriunde, te duce la ecranul principal.


Face ID
Recunoaște­rea facială. Așa arată o revoluție.

Autentificare sigură
Fața ta e acum parola ta. Face ID este o nouă modalitate, sigură și privată, de a debloca și a te autentifica.

Cartografiere facială
Face ID utilizează tehnologia camerei TrueDepth și este ușor de configurat. Aceasta proiectează și procesează peste 30.000 de puncte invizibile pentru a crea în profunzime o hartă precisă a feței tale.


Cameră TrueDepth
Camera frontală. Cu tot focusul pe viitor.

Selfie-uri în modul Portret
Creează selfie-uri superbe, cu prim planuri clare și fundaluri blurate artistic.


Camere duale de 12 MP
Arta fotografică la îndemâna tuturor.

Camere optimizate
Un senzor de 12 MP mai mare și mai rapid. Un nou filtru de culoare. Pixeli mai profunzi. Și o nouă cameră telefoto cu OIS.

OIS dual
Ambele camere posterioare au stabilizare optică a imaginii și obiective rapide pentru poze și videoclipuri spectaculoase, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Zoom optic
Unghiul larg și camerele telefoto de pe iPhone X permit zoom optic, precum și zoom digital de până la 10x pentru poze și 6x pentru videoclipuri.


A11 Bionic
Inteligență supra­omenească.

Procesor neural
Îți prezentăm A11 Bionic. Cel mai puternic și mai inteligent cip văzut vreodată la un smartphone, cu un procesor neural capabil de până la 600 de miliarde de operațiuni pe secundă.

CPU mai rapidă
Cele patru nuclee de eficiență din complet noua CPU sunt cu până la 70% mai rapide comparativ cu A10 Fusion. Iar cele două nuclee de performanță sunt cu până la 25% mai rapide.

Recunoaștere adaptivă
Sistemul de învățare automată permite caracteristicii Face ID să se adapteze la schimbările aspectului tău în timp.

Eficiență energetică
Un controler de performanță de a doua generație și un design special al bateriei, cu o autonomie care durează cu până la 2 ore mai mult între încărcări, comparativ cu iPhone 7.

GPU proiectată de Apple
Noua GPU cu 3 nuclee, proiectată de Apple, este cu până la 30% mai rapidă decât A10 Fusion.

Realitate augmentată
A11 Bionic oferă puterea necesară pentru experiențe extraordinare de realitate augmentată, în jocuri și aplicații.


iOS 11
Un iOS revoluționar pentru un iPhone revoluționar.

Proiectat pentru iPhone X
Un telefon cu ecran de la o margine la alta, avea nevoie de un sistem de operare complet reproiectat, cu capabilități și gesturi noi.

Comanda: www.noumax.ro/iPhoneXNewsletter
Testimoniale clienti