Incarcare wireless intr-o lume wireless.De ce ai nevoie

iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus prezintă o funcție integrată de încărcare wireless care asigură o experiență de încărcare simplă și intuitivă. Având un design complet nou, iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus au o parte posterioară din sticlă care funcționează împreună cu încărcătoarele certificate Qi disponibile sub formă de accesorii, precum și în mașini, cafenele, hoteluri, aeroporturi și piese de mobilier. Qi este un standard de încărcare universal, public, creat de Wireless Power Consortium (WPC). 

Există multe încărcătoare certificate Qi disponibile pe piață, inclusiv două noi plăci de încărcare wireless produse de Mophie și Belkin, care reprezintă cea mai bună implementare a standardului Qi.
Acestea sunt disponibile la: https://www.noumax.ro/QiChargers


Încărcarea wireless

  1. Conectează încărcătorul la sursa de alimentare. Folosește adaptorul de alimentare livrat împreună cu accesoriul sau un adaptor de alimentare recomandat de producător.
  2. Pune încărcătorul pe o suprafață dreaptă sau în alt loc recomandat de producător.
  3. Pune dispozitivul iPhone pe încărcător, cu afișajul în sus. Pentru performanțe optime, pune-l în centrul încărcătorului sau în locul recomandat de producător.
  4. Dispozitivul iPhone ar trebui să înceapă să se încarce la câteva secunde după ce îl pui pe încărcătorul wireless.

Ar trebui să apară  în bara de stare.

Fără un cablu de încărcare obligatoriu, iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt cu adevărat proiectate pentru un viitor wireless.


Newsletter
Testimoniale clienti